View Single Post
Old 04 May 2004, 20:43   #174
Ionutz55
Guru

Ionutz55

Send a message via Yahoo to Ionutz55
Originally Posted by PoliFanAthic:
Daca am invatat ceva din confruntarile de la televizor, dintre prieteni si mai ales cu necunoscuti, acest lucru este ca nu are absolut nici un rost sa faci un debate in legatura cu absolut orice. Fiecare o tine pe a lui. Cum mie imi place sa cred ca Schumi este un pilot foarte bun, asta o sa fac in continuare. Totusi, spre deosebire de voi care ma combati acerb, eu nu l-am luat nici un moment in deradere* pe Senna. Nu l-am vazut in prea multe curse si astfel nu vreau sa ma veti vedea spunand sus si tare ca "Schumacher e cel mai bun pilot ar tuturor timpurilor". Din principiu nu-mi place ideea de a compara ceva relationat la timp, fiindca acesta distorsioneaza prea mult realitatile pe care ni le cream. Poate Fangio a fost cel mai bun pilot al tuturor timpurilor, ce stiu eu? Dar pana la urma si acest "cel mai" este foarte relativ.
Si daca vreti sa stiti de ce ma irita cel mai mult atitudinea "voastra", va spun: nu inteleg de ce va legati de Senna, ca sa evitati sa acceptati un adevar incontestabil la acest moment. Senna e mort si nimeni nu va putea schimba asta(ca sa fiu si eu putin american in exprimare). Si mie nu-mi place sa privesc tot inapoi. Sincer sa fiu, speram ca Schumi sa se retraga, ca sa-mi gasesc alt favorit. Acesta ar fi cu siguranta Alonso. Dar atata timp cat Schumacher va mai concura, improbabilitatea ca alt pilot sa faca furori va persista.

La momentul actual el este cel mai bun.
Fangio,.... pai atunci cand alerga el un sezon avea cam 7 curse, deci nu e mare lucru, dar oricum nu pot sa nu ii recunosc meritele
Scumi, parerea mea, este ca are cea mai buna masina, echipa si mecanici din toata f1 si asta il ajuta capital
Dupa cum stii atunci cand alerga senna, schumi era la benneton, deci potzi sa spui ca au alergat cam in acelasi timp, asta pana cand senna a murit
Zimi si mie, o simpla parere a ta, crezi ca daca senna nu avea acel accident in 94, schumi mai castiga cele 2 titluri cu benneton?
Dar asta sa spui sincer.
Parerea mea- NU
Ionutz55 is offline   Reply With Quote sendpm.gif