View Single Post
Old 04 May 2004, 20:36   #172
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Daca am invatat ceva din confruntarile de la televizor, dintre prieteni si mai ales cu necunoscuti, acest lucru este ca nu are absolut nici un rost sa faci un debate in legatura cu absolut orice. Fiecare o tine pe a lui. Cum mie imi place sa cred ca Schumi este un pilot foarte bun, asta o sa fac in continuare. Totusi, spre deosebire de voi care ma combati acerb, eu nu l-am luat nici un moment in deradere* pe Senna. Nu l-am vazut in prea multe curse si astfel nu vreau sa ma veti vedea spunand sus si tare ca "Schumacher e cel mai bun pilot ar tuturor timpurilor". Din principiu nu-mi place ideea de a compara ceva relationat la timp, fiindca acesta distorsioneaza prea mult realitatile pe care ni le cream. Poate Fangio a fost cel mai bun pilot al tuturor timpurilor, ce stiu eu? Dar pana la urma si acest "cel mai" este foarte relativ.
Si daca vreti sa stiti de ce ma irita cel mai mult atitudinea "voastra", va spun: nu inteleg de ce va legati de Senna, ca sa evitati sa acceptati un adevar incontestabil la acest moment. Senna e mort si nimeni nu va putea schimba asta(ca sa fiu si eu putin american in exprimare). Si mie nu-mi place sa privesc tot inapoi. Sincer sa fiu, speram ca Schumi sa se retraga, ca sa-mi gasesc alt favorit. Acesta ar fi cu siguranta Alonso. Dar atata timp cat Schumacher va mai concura, improbabilitatea ca alt pilot sa faca furori va persista.