View Single Post
Old 04 May 2004, 20:03   #167
Ionutz55
Guru

Ionutz55

Send a message via Yahoo to Ionutz55
Originally Posted by PoliFanAthic:
Care "multi fani Scumacher"? Ca eu nu numar mai mult de doi.
Apropos de, revenind in patrie dupa un excurs in diaspora am nimerit o revista in avion, in care se comemora implinirea celor zece ani. Se puneau diferite intrebari, la care se gasisera, mai mult sau mai putin, raspunsuri. Printre care era si intrebarea "cine era mai bun?" adica el sau Schumacher. Aproape incontestabil, la statistici Schumi invingea, dar oamenii se fereau sa traga vreo concluzie. Mi se pare si normal.
Si o teorie mai "interesanta" despre de ce a murit: s-a concentrat atat de tare in ultima tura si si-a tinut respiratia, lesinand.

Ce intrebare stupida, Senna a fost considerat cel mai bun pilot de f1 si dupa parerea mea nimeni nu il va intrece, nici daca va castiga 10 titluri

Quote:
Si o teorie mai "interesanta" despre de ce a murit: s-a concentrat atat de tare in ultima tura si si-a tinut respiratia, lesinand.

Ce gluma de kkt la adresa unui mare pilot de f1. Daca te uitai pe national geographic vedeai din ce cauza sa produs accidentul
Daca nu stiai el a murit deoarece o roata la lovit in cap si o bucata din suspensie ia perforat casca si mai departe itzi dai seama ce sa intamplat... .

nimeni, niciodata nu o sa poata sa se compare cu " MAGIC SENNA" (*)
[/quote]
Ionutz55 is offline   Reply With Quote sendpm.gif