View Single Post
Old 03 May 2004, 19:12   #24
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Originally Posted by Freaak:
Demona are dreptate, n-am nici un drept. Nu sunt perfect, nu eu hotarasc cine sa iasa, si oricum nimeni nu va iesi. Insa, controversa, non-conformismul ajuta la evolutie. Unii oameni nu-si dau seama insa ca au o hiba pana nu le spune altcineva. Cam asta am vrut sa reliefez, iar alegerea mea pt titlu am facut-o doar ca sa atrag atentia. Daca scriam "Impacare" sau "Pace si iubire" nu dadea clic nimeni. Sa nu credeti ca ma eschivez, nu este deloc asa.

Demona, felicitari pt personalitatea ta. Ii aperi pe toti, fiindca stii ca toata lumea greseste. Aperi interesul general. Esti un fel de "avocat al poporului". Poti sa ma si injuri, nu-mi pasa. Eu unul te felicit.

Okeeeeeeeeey...and for the record...nu injur pe nimeni pana nu sunt injurata. As for you...nu e nevoie sa ieshi de pe forum. Nobody hates you. Sau poate te urashte...dar de aia nu trebuie sa-tzi pese tzie! 8)