View Single Post
Old 02 May 2004, 21:37   #14
patraulea
Veteran

patraulea

Originally Posted by BeNnY:
Mi se pare ... unappropriate ca un user asa nou sa faca un asemenea topic... dar fie, sa nu ne uitam la autor.

Pe forum m-as lipsi de parerile lui patraulea apoi ale lui Ionutz... mi se pare ca nu au nimic de zis in legatura cu filmul (mai ales Ionutz) pentru ca acest forum implicit site se numeste CINEmagia nu FORMULA1Magia sau FotbalMagia.

Gollum si Wraith mi se pare ca usor usor se adapteaza la acest forum si "invata"... Cu ei nu mai am nimic insa mai spun cateodata cate o prostie dar trece...

Totusi topic-ul acesta cred ca pana luni cand se intorc moderatorii o sa fie sters

Cred ca ai luat-o ca pe un afront personal.O parere trebuie respectata chiar daca nu esti de acord cu ea.Am observat ca sari in sus de cate ori nu-ti convine ceva.Si nu sunt singurul cu care te-ai certat.Dai dovada dupa cum ti-am mai spus de o aroganta
imbecila mixata cu putina prostie.MA lasa rece faptul ca tu consideri ca nu am nimic de zis in legatura cu filmul(nu stiu cum ti-ai dat seama de asta in cateva zile-o dovada in plus ca ai mancat prea mult popcorn).Eu am intrat pe acest forum pt.un schimb de idei.Daca vrei sa inveti ceva,dai drumu' mai draga la scoala!Inclusiv simplul fapt de a nominaliza pe cineva(nume)denota faptul ca te simti "un micDumnezeu"pe aici,cand de fapt cred ca esti un mic c****ios ,care sufera f.mult!Ai fost singurul care a facut asta,inclusiv faptul de a ma ameninta ca ma poti da afara de pe acest site.Esti deosebit de patetic si mai ai multe de invatat in ceea ce priveste modul comportamental!Cat priveste filmul,sa fim seriosi!Uita-te in oglinda scumpule!(daca nu s-a facut bucati/a cata oara?)Ar trebui sa te ingrozesti de ce vezi acolo!
Schema pt.ca fraieri ca tine sa inteleaga:emitator-mesaj-canal comunicareCINEMAGIA(super)-receptor.Flux dus/intors.LA tine e doar dus.Esti DUS mai Benny! :oops: :oops: :oops:
patraulea is offline   sendpm.gif