Originally Posted by marcu:
Mai Serghei, tu n-ai auzit ca nu mai avem ciclism adevarat, ci doar ciclismofarmacologie. Ce te entuziasmeaza la niste tipi dopati, care mor, dupa o victorie falsificata, ca mustele? Mie imi placea sa privesc peisajul/peisajele din Italia, Franta, Spania. Nu exista competitie onesta in ciclism. Nu te grabi sa pagi pixul in fotbal, care e oarecum mai curatel. Baga pixul in ciclism, dar mai baga in cap si niste informatii utile pentru tine pe acest subiect si sa vezi cum dispare vrajeala. Eu m-am lecuit de entuziasm. Iar "piratu'" Pantani, pe care l-am iubit si pretuit sincer, m-a dezamagit complet, acum cand stiu cum si-a obtinut victoriile.
|
Am un oarecare respect pt persoana ta asa ca am sa-ti explic care e treaba cu ciclismul si cu fotbalul.
Sportul e demult murdarit cu tot felul de substante,din in anii 70 cand tarile comuniste bagau bombonele de castigau astia medalie dupa medalie pana la "olimpiada nadrolonului" din 88(asta a fost punctul culminant).Acuma sunt controale peste controale,ca mai scapa cate unu asta e partea a doua.Mi se pare totusi gresit sa generalizezi si sa spui ca ciclimul e un sport al dopatilor!
Daca imi aduc bine amint, recent maestru Zidane a dat declaratie despre ce suplimente le dadea doctorul de la Juventus,deci nici fotbalistii nu sunt ingeri,iar intre 22 de idioti,de cele mai multe ori fara nici un fel de maniere,si 200 de tipi pe bicicleta cred ca-i aleg pe cei din urma.Si ca argument final,mai degraba il ascult pe Naum decat pe cretinii ce comenteaza meciurile pt televiziunele din Romania care in lipsa materialul de comentat fac tot felul de glume care mai de care mai destepte.
Pana la urma e o tara libera,si cum nu impartim acelasi televizor tu cu fotbalul eu cu ciclismul,insa imi rezerv dreptul sa-mi bag pula in fotbal(macar asta intern)!