View Single Post
Old 30 Apr 2004, 20:20   #11
notorious
NBK

notorious

n-am avut nici un accident (desi odata la 7 ani am intrat cu bicicleta intr-o batranica - statea in fata mea tot timpul, dar eu ma uitam la cer, ea la fel - si am daramat-o, apoi am parasit locul faptei), nu m-am electrocutat (desi mi s-a parajit tabloul taman cand descuiam usa venind de la scoala si chiar nu stiam de ce dracu' mirosea a cauciuc ars), dar iata cateva SENZATII tari:

1. 10 ani. merg cu un coleg la padure, iar el are geniala idee de a vizita cariera (da, oameni buni, la noi la tulcea langa camping este o cariera!), si nu stiu cum dracu', dar ajungem sa mergem (tot ideea lui geniala) pe marginea zidului de calcar, vreo 20 de metri pana jos pe-o parte, doar vreo 10 pe alta, iar marginea era cat o barna de-a lu' nadia comaneci. cand am scapat si ne-am intors, eram uzi DIN CAP PANA-N PICIOARE. cariera era pustie, apropo, duminica...

2. septembrie 2003, cinema PATRIA tulcea, 'piratii din caraibe'. dupa o ora si jumatate de film, aud un sasait puternic venind de la o teava din sala. nu stiam sigur daca era gaz, dar cert este ca nimeni nu facea ABSOLUT NIMIC in privinta asta, gazele (de care-or fi fost) se tot acumulau, iar aia radeau de parca nu-i interesa ca atunci cand or sa aprinda luminile or sa sara in aer! a trebuit eu sa vorbesc cu 'tipa cu biletele', care a avut o reactie extrem de alarmata. parc-as fi fost in 'destinatie finala', pe cuvant!