Originally Posted by Leonard:
cred ca te face cam neselectiv. pot sa-ti placa in acelasi timp "la nebunie" si filme foarte bune si filme mai slabe, fara sa stii sa faci diferenta. dar nu e vorba numai de tine, n-am nimic cu tine, la multi am observat lipsa de selectivitate la filme. O sa ma intrebi "dar cine stabileste ce filme sunt bune si care sunt proaste?" Tind sa cred ca exista obiectivitate pe lumea asta, dincolo de premiile festivalurilor de film sau a incasarilor box-office. Nu cred in chestia cu "e frumos ce-mi place mie" si "despre gusturi nu se discuta"
btw, nu sunt nici fan LOTR si nu mi-a placut nici Lost in Translation.
P.S. am apreciat ca te-ai revoltat la un moment dat impotriva Chicago-ului (daca nu era vorba de tine, imi cer scuze), care si mie mi s-a parut o mare mizerie. Dar cu putine filme esti la fel de critic.
|
Io sunt ala kre s-a cacat cat a putut de mult in gura lui Chicago ...
Revenind la "neselectiv" - nu sunt deloc de acord cu tine. Toate filmele trebuie vazute ... altfel nu ai cum sa distingi un film bun de unul varza. Sunt fan al filmelor gen LOTR dar asta nu ma limiteaza doar la filmele de genul acesta, care sa fim serioshi sunt doar cateva la numar ... astea LOTR shi cateva clasice, foarte vechi ... in rest MOCCA. Dar imi plac filmele romantice mult de tot shi alea psihologice. Nu prea ma omor dupa astea de actziune care ies pe banda rulanta de la Hollywood. Shi dk itzi spun k vad tot filmul de filme asta nu ma face neselectiv asta ma face un fan dedicat ... un groopie al cinematografiei.
P.S - am deviat prea mult de la subiect ... Lost In Translation ...