Originally Posted by Gaandalf:
Io nu intzeleg ce avetzi voi cu oamenii care apreciaza tot felul de filme ... Io sunt mare fan Lord Of the Rings ... sunt chiar un bolnav incurabil - asha m-au catalogat totzi prietenii mei ... dar mi-a placut Lost In Translation la nebunie ... Nu intzeleg ceva ... Dk io sunt fan Lotr asta ma catalogheaza drept fan al filmelor de genul asta ? Dk mi-a placut Moulin Rouge mult shi Sweet November shi Memento shi imi place filmele lui Toshiro Mifune din anii 50 -60 ... asta ce ma mai face ? :huh:
|
cred ca te face cam neselectiv. pot sa-ti placa in acelasi timp "la nebunie" si filme foarte bune si filme mai slabe, fara sa stii sa faci diferenta. dar nu e vorba numai de tine, n-am nimic cu tine, la multi am observat lipsa de selectivitate la filme. O sa ma intrebi "dar cine stabileste ce filme sunt bune si care sunt proaste?" Tind sa cred ca exista obiectivitate pe lumea asta, dincolo de premiile festivalurilor de film sau a incasarilor box-office. Nu cred in chestia cu "e frumos ce-mi place mie" si "despre gusturi nu se discuta"
btw, nu sunt nici fan LOTR si nu mi-a placut nici Lost in Translation.
P.S. am apreciat ca te-ai revoltat la un moment dat impotriva Chicago-ului (daca nu era vorba de tine, imi cer scuze), care si mie mi s-a parut o mare mizerie. Dar cu putine filme esti la fel de critic.