da...da...da. cu toate ca n-am stat pana la capat... am senzatia ca am stat destul de mult la filmul acesta... poate ca oi fi plecat in ultimile 5 minute, mai stii... ca tot ce se spune in acest topic nu e o chesie pe care sa zic ca as fi ratat-o.... sau sa fie oare altceva....si daca te uitzi 10 minute.. si daca stai tot filmul... tot aceeasi idee revine, la fiecare cadru..la fiecare scena -
dom'ne.. nishte ametzitzi de americani care habar n-au de viatza lor au nimerit in metropola nebuneasca japoneza.. si nu ca n-ar fi fost de ajuns ca erau ei cum erau.. dar sa mai si te uitzi la japonezii aia si sa nu intzelegi nimic... o fi fost intr-adevar bulversant !.. da' ce treaba avem noi cu asta... noi, spectatorii carcotashi, vreau sa zic - de ce sa ne plictiseasca atata.... hai.. v-ati exprimat ideea..ok... dar daca tot acelashi lucru il spunetzi tot filmul.... nu credetzi ca nu mai e interesant?!
probabil ca acestui film ii lipseste o evolutzie a personajelor... ele sunt la fel de la inceput pana la sfarsit... ma bucur ca si alti spectatori care sunt mai "avizatzi".. au cam aceeasi parere ca si a mea... altfel, as fi zis ca sunt io prea... nu zic cum! (carcotasha.. hai c-am zis! :wink: )