View Single Post
Old 17 Apr 2004, 19:18   #48
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Ca sa spunem asa: am avut asteptari mari de Lord, undeva la nivelul unei capodopere si probabil de asta nu mi-a placut. Altfel as fi zis ok, interesant. Dar asa a fost TERIBIL de lung si plictisitor. Chestia e...ca acolo era mare tambalau si totusi nu iesea nimic.

Trecand peste aceasta parabola la filme care se vor, dar nu ies, ma intorc la Lost. Drama? Nu mi se pare drama. In nici un caz la nivelul standard. Oricum, fiind prezentata ironic, drama nu mai pare atat de "serioasa". Filosofia? Sunt doar principii, dar fara sa fi trait ceva s-ar putea sa nu fie destul. Dar importanta, chiar vitala, este aromnia. Adica armonia lor in jungla aia exotica lipsita de armonie. Superficiala este mai degraba si cu siguranta lumea aia, in sensul ca noua imagine a metropolei japoneze este atat de confuza si totusi nu are nimic de spus, desi pare sa vrea sa spuna multe. For relaxing times, make it Santori times. (sau asa ceva)