View Single Post
Old 13 Apr 2004, 16:47   #45
dan-marius
Junior

dan-marius

despre...

1) din cite stiu Bufnilã are vreo 46 de ani, adica mai in virsta decit majoritatea celor de aici (cred).
2)as vrea sa va spun cite ceva despre parerea mea legata de filme.

Ceea ce imi face sila cel mai tare intr-un film este violenta fara sens, vulgaritatea, adica lucrurile care sint impartite tuturor fara nici un discernamint.
Dar sint primul care spune ca atunci cind sint introduse intr-un context bine delimitat, la crearea caruia s-a folosit materia cenusie si nu instinctul de a face bani cit mai multi si cit mai scurt, chiar si violenta, poate chiar si vulgaritatea sau alte chestii umane care tin de urit sa devina interesante.

Si nu cred ca este nevoie ca filmul respectiv sa fie o superproductie, sau sa fie foarte promovat pentru a avea cu adevãrat succes. Este totusi nevoie de citeva lucruri esentiale:
1) un subiest fierbinte, care sa faca vilva din start
2) un grup de persoane (nu neaparat tineri de virsta noastra - 20-30 de ani) care sa aiba ceva experienta in alcatuirea unui scenariu si de a-l pune pe pelicula. Dar mai ales trebuie sa le mearga mintea si sa completeze eventualele lipsuri si sincope din subiect (care exista din plin si la case mai mari).
3) citeva elemente de baza (echipament de filmat, etc).

Ce ziceti? Va simtiti capabili sa lasati la o parte injuraturile si certurile dintre voi si sa va puneti mintea cu un asemenea subiect?

Yosa Buson (1715-1783)
dan-marius is offline   Reply With Quote sendpm.gif