Thread: Stalker
View Single Post
Old 13 Apr 2004, 10:05   #8
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by notorious:
ambra blu: limba ruseasca mi se pare dimpotriva, frumoasa, calma, suava (dar zic asta si pt ca sunt partial rus), iar la tarkovski nici nuputea sa sune mai poetic... pacat... si te plictisesti cam usor. presupun, ca si in cazul lui 'la dolce vita' si 'il gattopardo' ca e vorba de dispozitie; mie nu-mi place sa filosofez (e si cam greu la ora pe saptamana pe care o am la real) dar imi place sa aud pe cineva filosofand. vorbele legate de credinta din 'stalker' (ca dumnezeu este si el un triunghi!), de timp (viitorul este doaro prelungire a prezentului, etc.) sunt dulci la auzul meu. la fel cum mi-a placut filosofia legata de existentadin 'solyaris'...

sigur ca ma plictisesc usor cind ei vor sa fie filozofi in film. filozofii accept mainly din carti, de la film vreau magie. am zis, e clar: tarkovski picteaza bine (mi-a placut verdele zonei in contrast cu sepia orasului din afara). si nu e vorba de dispozitie, numai ca nu am chef sa ma uit pe ecran pina se apropie ei din background in fg si fac asta in cinspe ore. oricum, eu sint mai degraba genu the fast and the furious.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif