"Galactici au ramas cu capul in galaxie"
am vazut rezumatul aseara si 2 din cele 3 goluri ale lui monaco au fost greseli de aparare.
la sfarsit am vazut aeriana expediata de un juc. galactic, nu stiu cine, nu imi mai aduc aminte, si am ramas profund uimit, adica uimit de atata prostie.
au dat 70 mil pe zidane, 44 pe ronaldo, 50-60 parca pe figo si pe beckam nu stiu cat au dat, dar faza e ca au cheltuit peste 150 de mil pe jucatori care incetul cu incetul se sting
au lasat sa il cumpere roma pe chivu in loc sa pulseze atunci cand aveau bani multi.
iar eu care ziceam ca raul sa stins, dar pana la urma tot el si cu casillias raman singuri jucatori de la real care isi merita numele de galactici.
pe langa apararea de circ, de kkt, de tot rasul , mai au si un antrenor care intra in tiparele second-hand
sunt fan real dar sunt profund dezamagit de jocul lor de aseara.
aa si inca ceva pana la mom. actual milan=real la trofee europene castigate, dar daca vor castiga cl, super cupa si toyota cup vor lua 3 in fata lor, daca ati inteles
p.s.- ricutza, draga daca tu te bucuri ca a pierdut real eu SUNT CEL MAI FERICIT ca si-a furato arsenal cu al lor henry :lol: :lol: :lol:
am fost fan arsenal, pt ca ma cam saturasem de figurile de galactic ale lui mutu, dar vad ca a casitgat cheslea
finala PORTO-MONACO, un vis care sper va deveni realitate :wink: