View Single Post
Old 03 Apr 2004, 16:45   #46
marcu
Veteran

marcu

Ce senzatie "placuta" e sa constati ca altii te definesc si te inteleg mai bine decat tu insusti... E marele avantaj al dialogului la panda pe acest forum. Da, Leo, sunt prea sensibil, probabil. Sper ca nu e chiar o infirmitate...
Eu am afirmat, pe alt topic, ca sunteti "insensibili", dar ghilimelele diminuau mult verdictul meu, care era doar un verdict provocator si deloc definitiv. Afirmatia mea - riscanta si provocatoare - a facut sa aflu, in sfarsit, care este aprecierea ta data Pacientului... Acum stiu: o melodrama cu prea mari pretentii. E mai mult si mai clar decat retinusem inainte, si anume ca ai luptat sa nu adormi... privind acest film. (vai, cate motive, in afara de plictiseala, te fac sa adormi uneori...) Pacientul... a rasplatit "sensibilitatea " mea si a pedepsit "insensibilatea" altora castigand 9 premii Oscar(film; regie; actrita in rol secundar; imagine; decoruri; costume; sunet; montaj; muzica originala). Sigur, nu intotdeauna Oscarul certifica valoarea, dar macar cateva din aceste 9 le-a meritat cu adevarat.
Simt ca se va reveni la acest subiect dupa ceva timp...