Thread: Mystic River
View Single Post
Old 22 Mar 2004, 08:04   #1
snatchro
Guru

snatchro

Send a message via MSN to snatchro Send a message via Yahoo to snatchro
Mystic River

In primul rand doresc sa le urez membrilor Academiei Americane de Film, daca imi este permis, "Sa traiti, sa infloriti, si la anul s-o mierliti!". De ce? Pentru ca tocmai am vazut Mystic River, care, din punctul meu de vedere nici nu se compara cu LOTR3, fiind net superior. Ok, nu din toate punctele de vedere; cate efecte speciale se puteau introduce in acest film? Se puteau, dar erau de prisos.
Dar macar un Oscar pentru regie si unul pentru Best Picture tot era necesar. Lasand la o parte statuetele binemeritate pe care deja le-a castigat. Eastwood a facut o treaba superba, drama pe care am urmarit-o fiind unul din cele mai bune filme pe care le-am vazut eu vreodata.
Toti actorii joaca superb, scenariul este foarte bun, unghiurile de camera si dramatismul sunt superbe, nimic nu se grabeste in acest film.
Laurence Fishburne nu face un rol prea reusit, interpretarea politistului putand sa fi fost mai cruda, aratand un politist obiectiv si suspicios. Bacon insa joaca si el foarte bine; sunt cam subiectiv cand spun ca ar mai fi trebuit sa fie inca un premiu Oscar special pentru el, dar asta e parerea mea.
Robbins si
Nu il ratati cu nici un pret, chiar daca ruleaza la Multiflex si pretul e destul de saltat. Si asta multumita distribuitorilor care, cel putin in Bucuresti, l-au adus doar intr-o singura copie, 3 milioane+ locuitori avand teoretic la dispozitie sala 1. :evil:
[10/10]
snatchro is offline   Reply With Quote sendpm.gif