Originally Posted by Alex Leo Serban:
Originally Posted by marcu:
Alex. Leo Serban a scris:
nu stiu altii cum sint (mai pudibonzi... mai ipocriti...), dar eu abia astept sa vad primul futai in direct (nu neaparat in rect!) la un post romanesc
Ce faci Leo, ai timp pentru BB? Lumea ashteapta de la tine cronici de film shi carti, iar tu priveshti BB (manat de curiozitatzi impudice). Ce surpriza! Numai intelectual sa nu fii in postmodernitatea aceasta diluanta.
|
draga marcu (pari om onest si de bun simt din postari), cum iti spuneam si cu alta ocazie, i don't give a shit what people expect and/or think of me, eu fac ce fac de cind ma stiu: ce-mi place!
sincer, conceptul mi se pare super & gasesc mai multa 'cultura' (whatever it may still mean in diluanta noastra postmodernitate...) & kestii interesante in bb decit in multe productii 'culturale' cu staif - vezi tvr cultural :roll:am scris deja ce aveam de zis despre bb in dilema & ziarul de duminica (le gasesti pe site & pe liternet)
|
Argument forte placerea aceasta. Daca mai e nevoie, il invoci si pe Voltaire, care spunea:"A fi liber, inseamna sa faci doar ceea ce-ti produce placere". De acord, dar ce-ar fi lumea aceasta fara imixtiunea carcotasilor, care pretind ca de la o parte se vede mai bine?... Cred ca s-ar sufoca de placere...
O spun si pe asta: mie nu-mi place ca Plesu este prieten cu Dinescu, dar lui PLesu ii place sa fie prieten cu Dinescu. Eu am o nedumerire la acest capitol, iar "ingerologul" rade si spune ca e o fire contrastanta, aduna in preajma specimene care, altfel, se resping reciproc. Ce egoista e, uneori, placerea aceasta...