View Single Post
Old 18 Mar 2004, 11:43   #11
TLD
Spirit of the System

TLD

Originally Posted by Gaandalf:
Io am inceput printr-o cearta ku Te Luat Dracu shi am observat k nu e asha rau shi k avem multe filme la kre cadeam de acord ... am lansat The Miracle i call Lotr dupa ce am vazut prima parte shi dupa ce am citit posturile Demonei de kre mi-a placut instantaneu ... pana am apucat sa vb cu ea a durat ceva vreme da' a meritat sa ashtept sa cunosc ... The Lay Of Darkness ...

Mda... Ce vremuri apuse... :roll: Ce ma nostalgizez eu pe aici... Era o cearta pe tema t3 parca, oricum acum numai sunt probleme! Bad boys for life! Nu gandalfe?!

Cu cine am comunicat eu prima oara pe cinemagia?! Hmm era al rubrica voi despre filme, ce chestie nu la topicul matrix reloaded (funny? ) Era tot asa o disputa din aceea elevata! De genu: "Ce e mah jegul asta infect, porcarie ordinara de film, speli pe jos cu el.." - asta din partea lor, randu meu "Mah voi nu stiti sa apreciati bunatate de film, trilogie geniala, efecte si poveste pe masura..." Si tot asa pana prin luma may cand intr-un final mi-am facut cont aici, raiul filmelor sau imdb-ul romanesc! Primele posturi au fost cred ca tot despre matrix, apoi imi aduc aminte ca intrebam destul de curios despre Underworld... Hmm oricum de al o medie de 2-3 mesaje pe sapt am ajuns acum la o medie de 5 mesaje pe zi, uneori muult mai multe! Nu va convien?! Injurati-ma! Si ca sa revin, priam persoaan cu care am intrat in contact mai direct a fost emanuel, apoi gandalf, ricutza, hmmm.. danny mah cu tine am vb?! :lol: demona - prin decembrie-ianuarie... apoi Nightwane, benny si numai stiu... Oricum mixtura de forumisti din generatia veche, antica aia whise one! si generatia noua - la katerinca si aia care taie in sange pe forum... Va palce sau nu asa a inceput era Hobbitilor pe forumul asta!
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif