Thread: Project W
View Single Post
Old 15 Mar 2004, 18:56   #114
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by marcu:
Ambra, de ce te vari in...? Asinus asinum fricat(Magar pe magar scarpina, cum spuneau latinii). bla bla bla Tzi-o recomand din tot sufletul pe prima.

Draga nickname, am lecturat in palma si mi-am dat seama ca, desi nu pot sa citesc din pretenu' Tolstoievksi, am sa-mi fac un pustiu de bine si sa iti dedic doua rinduri din limba lui Apuleius, ca sa fac un fel de referinta livresca la magari - 'Magarul de aur', da? Ai intrat pe forumul asta asumindu-ti o identitate de Matrix (cu o identitate da forum proteica) cind, de fapt, tu esti o simpla meretrix. Te legi de un articol despre care eu insumi am zis ca e de nota 6-7, desi nu stii ca stil(us)ul meu poa' sa fie ca al lui Midas - sa atinga si sa transforme in aur, ca o transmutio alchimica. Tu, daca vrei, ai celalalt atribut al lui Midas, urechile mari si imposibilitatea de a decela talentu' unde e (vezi intrecerea dintre Apolo si Pan). Sigur, as putea sa te ignor suveran, dar, prefer sa calc in cacat. Si sa te calc pe cap. Legat de batai, prefer bataile din palme. In rest, vorba latinului:"Pedicabo ego vos et irrumabo'. Si, daca vrei, si restu': "Aureli pathice et cinaede Furi, qui me ex versiculis meis putastis, quod sunt molliculi, parum pudicum. Nam castum esse decet pium poetam ipsum, versiculos nihil necesse est." Considera cintecul asta ca pe ultimul inchinat tie.

PS: Mi-e ca o sa ma cenzureze baietii astia de la cinemagia, da' n-ar trebui. (Administratia - am actionat doar pe ici-colo si NU in punctele esentiale)
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif