Originally Posted by Ionutz55:
pai sa ne gandim, pana in 94 am fost fan senna, apoi hill, iar din 97 fan schumi pana cand a venit montoya. am renuntat sal simpatizez pe schumi datorita norocului care il avea cu super masina ferrari. deci nu imi place de scumi pt. ca are masina cea buna si de aceea castiga. daca schumi ar avea masina lui montoya nu ar mai castiga nimic. comparandul pe senna cu schumi senna a fost net superior. pe vremea lui senna vedeai adevarate razboaie in cerse, senna-prost, senna-mansel (nu stiu cum se scrie) iar in ultimul exempu putem da cursa de la monaco. deci pe vremea lui senna era o placere sa vezi f1 dar cand a venit schumi asta prin 2000 sa dus spectacolul. deci de asta nu imi place schumi
|
Hai mai sa fim seriosi! Am mai spus-o: anul trecut cei de la ferrari au acvut probleme cu masina, cu caucioacele, intr-o anumita perioada cei de la bmw fiind net superiori. Insa si cu masina aia, imi aduc aminte de o depasira, dak nu ma insel era in canada, unde schumi l-a depasit pe truli parca prin exterior dupa ce se chinuise cateva ture bune in spate... So... ideea mea de baza nu ai cum sa zici ca schumi e un pilot prost. Dak ar fi fost prost nu l-ar fi luat cei de la ferrari, dak ar fi fost prost nu ar avut atatea succese inca de la juniorat

sau chiar nu ar fi fost descoperit de Briatore si adus la Beneton, unde iar si-a dovedit talentul castigand 2 titluri...