Originally Posted by marcu:
De ce atat de putzina lume il simpatizeaza pe Schumaher? Din 10 fani ai F1 -8 il urasc pe Schumi... Cred ca nu e vorba doar de invidie shi de dorintza de a-l vedea detronat... Schumi intruchipeaza tipul norocos shi fericit, care a profitat (profita) de o conjunctura favorabila lui, iar asemenea exemplare n-au ce cauta in F1. Multzi dintre cei care-l urasc nu pot explica atitudinea lor, dar sunt convingatori in aceasta ura...
Exista un fan club Schumaher in Romania?
|
pai sa ne gandim, pana in 94 am fost fan senna, apoi hill, iar din 97 fan schumi pana cand a venit montoya. am renuntat sal simpatizez pe schumi datorita norocului care il avea cu super masina ferrari. deci nu imi place de scumi pt. ca are masina cea buna si de aceea castiga. daca schumi ar avea masina lui montoya nu ar mai castiga nimic. comparandul pe senna cu schumi senna a fost net superior. pe vremea lui senna vedeai adevarate razboaie in cerse, senna-prost, senna-mansel (nu stiu cum se scrie) iar in ultimul exempu putem da cursa de la monaco. deci pe vremea lui senna era o placere sa vezi f1 dar cand a venit schumi asta prin 2000 sa dus spectacolul. deci de asta nu imi place schumi