View Single Post
Old 13 Mar 2004, 23:34   #63
notorious
NBK

notorious

Quote:
Vrei sa vezi film despre razboi:Full Metal Jacket,Apocalipse Now,chiar si varianta lor mai comerciala The Platoon.Probabil nu ai trecut de varsta pubertatii si inca viata ti se pare o cutie de bomboane,ia sa te vad eu cand nu investesti in nusce firma care are rata de crestere 500% si te imbogatesti peste noapte si trebuie sa muncesti de dimineata pana seara,cand nu te intalnesti o data la 5 ani cu presedintele(oricum la noi nu are nici o valoare)
cand in loc te dragoste ai o femeie care te f**** toata ziua la cap,sa vii atunci sa-mi povestesti cat de frumoasa e povestea lui Forrest Gump.

serghei, esti exact cum ma asteptam: cinic si flasc, ceea ce demonstreaza ca intuitia mea ramane cat se poate de pertinenta. nu mai stau sa ma explic aici, pt ca ceea ce faci tu - hartza ambalata in hartie mototolita care ar putea fi luata drept ironie - ma lasa rece. daca tratezi filmul asta ca pe un film despre viata - inseamna ca esti de-a dreptul si de-a dura batut in freza. este mai degraba o parodie dulce-amaruie a vietii. am trait si eu s-o aud pe asta - ca nu stiu ce-i aia viata, ca nu am trecut de varsta pubertatii (desi nici tu nu pari prea departe de ea) pt ca... am luat 'forrest gump' in serios ca pe-un film despre viata!!!!! sper ca nu gandesti asa si la scoala, serghei! te faci singur de ras cu idei ca astea, tu care imi reprosezi mie ca nu citesc cu atentie mesajele tale.

p.s. -singurul personaj de pe cinemagia care ma complexeaza (oarecum!) prin argumentatie, cultura, idei este marx, asa ca mai gandeste-te... si uita-te la alte filme despre viata (desi probabil stii ca viata o sa bata de-a pururi filmul!).