View Single Post
Old 13 Mar 2004, 16:21   #36
Ionutz55
Guru

Ionutz55

Send a message via Yahoo to Ionutz55
Originally Posted by BeNnY:
Originally Posted by bogie:
Bai Ionut, ai mai mult de 16 ani? Pana la varsta asta mai e scuzabil fanatismul (sau mai bine-zis prostia) afisat. Esti unul din aia care se duc pe stadion si urla "Pana la moarte" sau "Cine nu sare/Ori este gabor, ori e prost de moare"?

Mai cunosc din astia care se consuma la meciuri de parca le-ar da aia de mancare cand castiga. Eram si eu asa, un idiot convins ca ala care nu tine cu Steaua e un bou, dar mi-a trecut pana la majorat. Am inteles ca exista lucruri mai importante decat 22 de marlani care bat mingea: exista in primul rand p**** :oops: , apoi exista carti, filme, muzica.

Daca iti place sportul, uita-te la ciclism sa vezi niste barbati adevarati, care infrunta cu adevarat pericole (se moare mai des in ciclism decat in F1 sau box). Fotbalistii (si romani si aia straini) sint niste marlani care arunca banii in stanga-dreapta , scandaluri, betii, batai si manele (la noi); cand ii vad dupa o ora de joc cum abia mai alearga ma gandesc la baietii aia de pe biciclete care ruleaza 4-5 ore fara sa se dea jos, in orice conditii, fara sa aiba faima idiotului de Beckam sau Mutu, homo universalis, fotbalistul intelectual.

Wisely you speak ... Iti multumesc pentru tot ce ai spus pentru ca eu nu stiam cum sa ma exprim ca sa spun ce ai spus tu... Ai mare dreptate..

da bogie ce te intereseaza cu cine tin. am spus ciori la misto casa ii raspund lui marcu parca, care a spus ca tin cu militieni, adica dinamo. vrei sa itzi raspund sincer nu am fost niciodata pe stadion si nici nu vrea sa ma duc decat atunci cand vor juca cu echipe mari. pt tine exista p**a, cartile, filmele etc
pt mine exispta p**a, fotbalul, filmele,cartile etc. si eu pot sa zic "ce ma de ce sal vad pe ala care da la pedale si altceva nu", dar nu spun asta pt. ca chiar daca mie nu imi place sunt alti care adora sportul asta. vezi fiecare cu sportul lui. io nu stiu sa joc fotbal bine dar asta nu inseamna ca nu am voie ma uit si sa imi spun parerea. deci inainte sa vorbesti mai gandestete

si acum enemy nr 1, benny.
iar te bagi tu??. tu nu stiai sa te exprimi, sati spui o parere despre ce am screi io deci gura, cel putin bogie sia spus parerea dar tu in afara de filme esti varza, bine nici aici nu esti stralucit. daca aveai minte spuneai si tu " bravo ma itzi place fotbalul ti cu..... dar mie nu imi place". de ce cand am dat pronosticuri nu ai intervenit, pt ca esti // cu fotbalul. cand am scris de cl nu teai bagat pt ca habat nai si foarte bine ai facut dar acu de ce ai intervenit. vezi daca nu scria bogie tu taceai pe margine..
Ionutz55 is offline   Reply With Quote sendpm.gif