In primul rand am sa incerc sa-mi expun ideile civilizat altfel o dam in balarii si nu e frumos.
1.NU se face concurs care are cele mai multe post-uri si oricum nu poti sa-l intreci pe Benny la nr de mesaje pe zi asa ca pe viitor ia si citeste bine si dupa aia posteaza.
2.Numai fa presupuneri de genul de badaran kpitala.Daca ai vreun complex de inferioritate pt ca stai in tulcea si nu iti trimit astia revista ori ai auzit tu ca astia de la kpitala e bulangii asta e problema ta.
3.De la "indoctrinare democratica" am ajuns sa discutam despre nicolaescu pt ca ori nu citesti cum trebuie ce scriu eu ori nu intelegi si nu esti capabil de un raspuns coerent.
Inca din primul post m-am legat de scenariu si nu de spielberg,.
4.cultura pop(aguilera?)nu prea am,insa compania ai cu fructe e apple si nu ibm.Si trimiterile "subtile" la istoria americii care tie iti provoaca orgasme pe mine ma lasa rece pt eu cunosc chestiile astea.
Filmul daca intelegi mai mult decat ce se vede pe ecran(poate aici ai probleme) nu e mai mult decat o "oda" adusa americanului de rand care e viteaz(vezi faza vietnam),e perseverent(faza cu barca) e cinstit(watergate) e cel mai bun sportiv dar in acelas timp e uman(dragostea pt coarda).
Vrei sa vezi film despre razboi:Full Metal Jacket,Apocalipse Now,chiar si varianta lor mai comerciala The Platoon.Probabil nu ai trecut de varsta pubertatii si inca viata ti se pare o cutie de bomboane,ia sa te vad eu cand nu investesti in nusce firma care are rata de crestere 500% si te imbogatesti peste noapte si trebuie sa muncesti de dimineata pana seara,cand nu te intalnesti o data la 5 ani cu presedintele(oricum la noi nu are nici o valoare)
cand in loc te dragoste ai o femeie care te fute toata ziua la cap,sa vii atunci sa-mi povestesti cat de frumoasa e povestea lui Forrest Gump.
In legatura cu complexitatea personajului:
Pari tip citit(cel putin dupa semnatura).
Tovarasu' C.Petrescu zice "cata luciditate atata drama" pai personajul lui Hanks are luciditatea unei pere si exact cum un caine incepe sa vagabondeze dupa ce i-a murit stapanul asa si Gump se apuca de fugit dupa ce i-a murit mama.
Inca o data,nu dicutam calitatile lui zemeckis,hanks... ci SUBIECTUL filmului.
|