Originally Posted by marcu:
Inca nu "'v-au inchis"??? Shi eu sunt un fan F1, dar exemplarul asta, Schumacher, a distrus farmecul acestei competitzii. In F1 se shi mai moare, pentru ca se joaca pe sume enorme. Cceea ce face Schumi e respingator. A cashtigat multe curse pentru ca locotenentul sau (adica prezervativul) Barrichelo a cedat la ordinele echipei. Shi dupa asta se mai considera cel mai bun pilot in istorie. O iluzie. Cel mai bun ramane Ayrton Senna. Senna a fost un artist, un posedat, pe cand Schumacher este un contabil, care aduna victorii gretzoase, fiind ajutat shi de fratele sau, Ralf, o mediocritate...
|
mai multa dreptate nu am cum sati dau. AYRTON SENNA ramane cel mai bun pilot indiferent ca schumi are 7,8 sau 9 titluri.
Dupa cum a zis si alain prost cand a luat premiul pt cel mai bun sportiv la sectiunea sporturilor cu motor, adica " Un singur om lipseste acum dintre noi, un singur om merita cu adevarat acest premiu, AYRTON SENNA"
nu stiu daca am reprodus f. bine citatul dar cam asa e. dar oricum schumi e de tot kk. daca nu are masina nici nu castiga