Formula Juan este un microb care nu te paraseste asa usor. Daca imi spune cineva ca pana in octombrie or sa fie numai curse ca astea de duminica tot am sa ma uit.
Si filmul este un microb. Daca imi spune cineva ca Brad Pitt, Jack Nicholson, Robert de Niro, Edward Norton, etc vor juca numai in filme proaste in anul asta tot ma voi duce sa le vad.
In orice domeniu se potriveste : "ou sont les neige d'antan ?". Probabil Benny cand va avea 40-50 de ani va spune, cand eram eu tanar se batea Schumi cu Monty cu Halfy sau cu Iceman. Acum....
La filme ce sa mai vorbim, luati pe net orice clasament mai serios al filmelor din toate timpurile si nu prea gasiti filme dupa 90. ( iar aici pe forum se nominalizeaza Equilibrium si Final destination)
Eu unul ador motoarele alea care fac ca toti dracii, ador startul care mi se pare cel mai misto lucru posibil unde tensiunea este fantastica si se lupta din greu pentru cateva pozitii mai ales pe la jumate sau coada unde nu prea se uita nimeni. Ce daca Schumi se duce glont. Sunt batalii pe la mijloc si la coada cat sa-ti satisfaca pofta. Monty i-a depasit duminica pe rand pe Halhy pe Trulli si pe Button. A facut cat o cursa.
Miky, va zic eu de bou' de Micky Alexandrescu, ca m-am saturat de cate ori am scris la TVR despre gafele monumentale ale celor doi comentatori. Se batea Heifeld cu Fisichela si ii incurca de zor. Dupa ce mai pe la inceputul cursei ne-a anuntat ca cei doi au schimat echipa, a uitat si tot zicea ca Fisichela a gresit si nu l-a depasit pe Heifeld. Iar acesta era bine mersi in fata si se distanta. Bun Micky ca Micky dar celalalt care nu stiu cum il cheama de ce nu l-a corectat?