View Single Post
Old 07 Mar 2004, 18:15   #20
Ingerash
Junior

Ingerash

Ricutza, stai calma, nici mie nu mi-a placut. M-am chinuit, am depus eforturi da' degeaba. De mult nu m-am mai plictisit asa la un mega-film. Mi-a trezit aceleasi senzatii ca la Titanic (cand aveam impresia ca nu se mai scufunda vasu' ala de atata "amor" intre Kate & Leo). Si mie mi-a cam sunat a o anumita odisee, da' ce m-a enervat cel mai tare a fost faptu' ca SE VEDEA ca-i filmat in Romania (si prin asta inteleg si gardu' pe care si straduiau atat de duios sa-l repare cele doua eroine, Ada si Ruby). Asta e, eu asta am vazut, Piatra Mare pe post de bucatica de North Carolina. Nu pot sa-mi inchipui personaje anglo-saxone chinuite de un razboi de secesiune si de fel si fel de drame zbenguindu-se prin Carpati, e peste puterile mele (limitate) de intelegere. Nici Nicole nu mi-a mers la suflet asa cum a facut-o in ultimele spectacole. Renee, ok iar Jude pierdut pe drum. Ca sa nu mai zic de accentu' sudist. Poveste de amor intre cine si cine? Singura bila alba o are inceputu', adica luptele incrancenate de la Potigrafu. Pacat ca doar aperitivu' a fost bun.
Una peste alta, de la Minghella raman cu Pacientul Englez (la care nu m-am plictisit absolut deloc si m-am impresionat cat s-a putut de mult) si eventual cu Talentatu' musiu Ripley.

Hai ca v-am lasat, tre' sa ma duc sa vanez niste curcani pe la Rasnov. Am auzit ca daca-i cauti, ii gasesti. Could Mountain here I come!!!
Ingerash is offline   Reply With Quote sendpm.gif