Thread: Castigatorii
View Single Post
Old 01 Mar 2004, 13:34   #10
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Mie mi-a placut de Billy Crystal si filmele au fost prezentate individual. Cel mai jenant "discurs" mi s-a parut cel al lui Julia Roberts, care a fost ceva de genul "shot wide".
Evident ca nu imi convine faptul ca Lord a luat si cel mai bun film si cea mai buna regie, dar era inevitabil. La fel cum majoritatea actorilor isi primesc oscarul deobicei la a mai multa nominalizare, se poate intelege faptul ca trilogia LoTR a confirmat capacitatile "uluitoare" ale regizorului si in acelasi timp a obtinut "great achievements" atat pe plan tehnic cat si...pai, pe planul filmului ca intreg.
Nu sunt de acord cu acest lucru, caci filmele mi s-au parut obositoare si departe de a fi ceva ceea ce merita marcat in istorie, pentru mai mult decat succesul fenomenal la public si banii incasati. Sunt multumit ca nu a furat oscarul unor filme mai bune in anii precedenti. Pentru mine este indubitabil faptul ca, cel putin la categoria best film, Lost in Translation a fost peste Lord si sunt aproape convins ca si Mystic River se va dovedi sa fie.
In rest a fost oarecum monoton. Absolut nici o surpriza, pe care o minte care judeca rational(si nu afectiv) sa nu o poata "presimti". Nu ma plang de Sean Penn, caci doar scena aratata din film mi s-a parut deosebita, dar totusi as fi preferat sa fi luat Murray premiul. Era, insa, greu de crezut.
Cea mai mortala gluma mi s-a parut cea cu "lucrurile care s-au schimbat in ultimii 13 ani". A fost colosala! Mi-au mai placut si alte poante, d-ale lui Crystal, la fel cum mi-a placut scurtul lui musical.
Per total...pai, banuiesc ca toti sunt multumiti, s-a facut dreptate, etc.
PoliFanAthic is offline   sendpm.gif