1.DA MAH,ACEASTA INTALNIRE A RULEZAT.Ai de-au lipsit-ghinionul lor.MMMMAAAAAAAAAREEEE!
2.Demona,la multzi ani si o zi,sper sa mearga CD-ul....
3.Da,am ajuns in Cluj intr-un final,f***- sa ma F**** in accelerat si viteza lui! :evil:
4.Acelasi limbaj pot sa-l aplic si la mobil,care se cheama ca e un kakat si care s-a dus dreku la reparat.
5.Aveam de gand sa pun pozele facute cu 'ala micu'

chiar acum,dar n-am cablu la el so sorry...
6.Floydman,ce zici de restul melodiilor de pe CD?Azi a venit proprietarul in drept sa si-l revendice....

Noroc k le copiashi iainte si la mine pe cpu.
7.Filmul a fost pe 2 bucati.Una prima si buna si a doua nu asa de buna cu happy-end.
8.Mi-e ciuda pana in varful degetelor pentru cei care chefuiesc si azi.Fara mine,care se cheama ca e naspa.
9. :wink: Mi-a trecut oboseala,so no problem.Data viitoare n-o sa ma mai invart ore intregi prin Bucuresti si n-o sa mai fiu
asa letargic. :lol:
-si trei adaosuri(foarte importante!!!!):
1. (*) (*) (*) Emanuel si staff-ul(vizibil sau 'din umbra)merita toate felicitarile posibile si chiar de doua ori pe-atat.Emanuel,vezi ca am expediat pe mail prima mostra,cu explicatiile de rigoare...Sper sa placa.
2. (*) (*) (*) Apar si la urmatoarea.
3 (*) (*) (*) Multumiri speciale lui Daniel si consoartei lui,fara de care te pomenesti ca-mi faceam niscai cunostiinte 'cu punga'n'gura in gara.Dedicatie speciala sarmalelor,care au fost d zile mari......Mai ai?