ceea ce nu se stie este ca floydman este de fapt o fiintza extraterestra despre care lipsesc profilele, de aceea ea nu poate fi descrisa sau caracterizata. aceasta fiintza s-a infiltrat in stil "alien" in gashka de forumisti cinemagia si i-a contaminat pe toti cu virusul "expirat"! aceasta maladie este un biohazard de risc maxim , este contagioasa si creeaza sevraj. totul e sa ingestezi o doza suficienta. dar voi mai lucra la chestia asta... :wink:
despre revista: MI-A FURAT-O RICUTZAAAAAA! :cry: si nu mi-a mai dat-o inapoi! dar din elicopter (ce am apucat sa vad) arata BINE! sa fie intr-un ceas bun! sper sa reusesc sa fac rost de ea azi.
despre film....filmul mi s-a parut o polaritate de exagerari. prima parte excesiv , chiar ireal de cinica si pesiminsta, iar ultima parte plina de norii rozalii ai unui happy end prea hollywoodian. ca de multe ori simpla aparitie chiar si in roluri fara virtuozitati actoricesti a unor maestri , salveaza filmul. gene and dustin rulz no matter what! ma gandeam chiar sa scriu o cronica a filmului dar nu....nu aici.
despre receptie. multumim , ati fost superbi! mai ales puiul shang-hai si spiciul lui alex. :lol: :lol: :lol: la mai mare! lume interesanta: tudor caramfil, irinia nistor, ziare multe, mape de presa (ati lovit-o aici !) a iesit super ok!
despre the spot, s-a mai scris sarim!
despre expirat sa povesteasca persoanele contaminate.
|