View Single Post
Old 26 Feb 2004, 23:58   #345
BeNnY
Guru

BeNnY

In lipsa de somn.... m-am gandit sa scriu cateva impresii despre meeting-ul de azi... asa ca o sa iau fiecare persoana in parte... Imi cer scuze daca uit pe cineva... :roll: Asa ca sa incepem (incep) :lol:

Danny - Fotograful serii :lol: You should turn PRO!
alex2 - Observatorul (if I may say so :lol: )
Toni - "Se scrie Toni cu I de la Romania!" - quote Toni :lol: P.S. Tricoul ala cu KILL BILL RULEZZ!!
:lol:
Alice - Sociabila :lol:
ricutza - Suspecta conform Demona :lol:
Daniel - Un baiat foarte de treaba, la locul lui, ba uimitor de la locul lui :lol: :o
Danica - Observing unknown territories
raptor - Remarcabil ca a venit tocmai din Cluj pt acest meeting...
Emi - Omul cheie al serii :lol: Daca nu ma prezenta el "multimii" probabil ca ma asezam intr-un colt al salii si ma faceam mic acolo :lol: Multumesc Emi 4 everything
Gandalf - Plin de surprize! :lol:
IceyU - De admirat faptul ca s-a integrat mai bine decat mine in "multime" :lol:
Eu - *Punctul de sprijin
TLD - Vedeta serii - Felicitari pt TEQUILA bauta cu succes si fara urmari (vizibile) Suspect impreuna cu ricutza... tot conform Demona
Demona - Sarbatorita serii! De altfel o SUPER FATA! Likes to say Mother Fucker a lot :lol: :lol: :lol:
Cristo - "Domni...soara! Nota va rog!" :lol: :lol: :lol: (chelnerita era cam BITCHY)

Pe cei care nu sunt aici ori am uitat sa-i mentionez (imi cer scuze din nou) ori nu i-am cunoscut indeajuns ca sa ajung la o parere ... :roll:

Poate si quote-ul serii al fiecaruia in "editia urmatoare" :lol:

* o sa vedeti pozele si o sa vedeti de ce eu am fost punctul de sprijin :lol:In principiu pt ca multi oameni s-au sprijinit de mine ! Duuuh! :lol: :lol: