View Single Post
Old 19 Feb 2004, 17:40   #5
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Filme cu vampiri

Originally Posted by Lady_Skar:
Avand in vedere ca traim in patria lor ca sa spun asa... care este parerea voastra de filmele cu vampiri.

Care este cel mai bun?
Care v-a placut cel mai mult/ Care v-a placut cel mai putin?
V-ati saturat de filme cu vampiri?
Credeti ca Hollywood si-a batut joc de Vlad Tepes?

Mentionez ca o sa apara Blade 3 in aprilie si the villain nu este nimeni altul decat: DRACULA.

PS: Sorry, am inceput sa ma uit din nou la Buffy. I'm weak... i know.

Nice subject to discuss...at least...my favourites! Acum Lady S...e chiar greu sa decizi care e cel mai tare. Eu zic ca inca n-a aparut cel mai tare film cu vampiri. Filmul cel mai tare cu vampiri, e ala in care ei o sa cashtige shi o sa detzina puterea!!!...dupa umila mea parere...

Pana acum cred ce "Queen of the Damned" mi-a placut cel mai tare shi "John Carpenter's - Vampires"...

Never! Cum sa te saturi de filme cu vampiri? Ma enerveaza doar cand regizorii ii fac plini de sentimente shi conshtiintza...yuck! That's not a vampire...it's a weak human being!

Hollywood nu shi-a batut joc de nimeni. O mai dau ei in bara(cum au facut in "Underworld" cu Michael Corvinus, dar treaca mearga de la fani). Noi cam ne-am batut joc, la faza cu filmul facut de noi despre Tzepesh a.k.a. Dracula...Tzeapa!!!...ca tot veni vorba de Tzepesh...

To be continued...