Thread: anti-marx
View Single Post
Old 16 Feb 2004, 18:16   #106
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by marx:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
nu e decit un semi-doct de duzina. - pt ca e ciclotimic - .
patetic.
si ridicol.
case closed.
ALS, daca aveai valoare autentica nu te coborai sa ma definesti in puncte negre, ci-mi demonstrai ca sunt asa. Dar cum haina argumentativa iti e scurta in maneci si mica-n umeri recurgi cu disperare la invective. Semidocti suntem cu totii batrane acneic, crezi ca niste lecturi pot sa acopere zeci de mii de sensuri? Un exemplu e "ciclotimia" ce o folosesti in alt sens decat cel uzual.Asta ce poate sa insemne? Te las pe tine sa te etichetezi, oricum pana acum n-ai reusit decat sa te autodiscreditezi.

argumente!? ne-ai sufocat cu argumente! toate interventiile tale pe ac. topic (si altele... si altele...) sint a case in point; a mai "aduce argumente" ar fi a waste of time si o tautologie...
nu te-am "acoperit de invective"... crede-ma, nu stii - nu vrei sa stii - ce inseamna o invectiva semnata de mine! :wink: tu, in schimb... "recurg cu disperare la invective" (de ce disperare!?), "batrin acneic" (batrin, da, dar acneic? n-am avut nici la adolescenta... ), plus platitudini patetice gen "lecturi care (nu) pot sa acopere zeci de mii de sensuri", puah! :oops: crede-ma, stiu ce inseamna ciclotimia (the pathological ups & downs of a certain person) si il folosesc (cuvintul) exact in sensul uzual.
anything else?
imi pare rau ca mi-am pierdut vremea pe ac. topic (si altele... si altele...) dialogind cu tine: u r not the right cut :cry:
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif