View Single Post
Old 16 Feb 2004, 15:23   #12
Lady_Skar
El Chewbaccabra

Lady_Skar

Send a message via Yahoo to Lady_Skar
Re: Triumful forumului

Originally Posted by marx:
Originally Posted by Lady_Skar:

O sa incep eu. Eu intru pentru fanatismul lui Gaandalf si TLD, pentru ochiul critic al lui Alex leo Serban, pentru daruirea lui Emanuel (you go girl ), pentru poantele stupide ale lui marx si pyron, pentru idealismul ricutzei,
Dar scoate-ti, draga, sutienul ala TRIUMPH, tu nu vezi ca ti-a creat presiune hormonala si ti-a fisurat creierul? Altfel nu-mi explic abundenta de halucinatii ce o prestezi aici.
Si un ultim sfat : nu mai face pe stecheritza ca s-ar putea sa-ti arzi pubisul.

Oh, scuza-ma ar trebui sa ma supar sau sa fac pe indignata aici? pentru ca toata faza aia, ahhh, pubica, m-a facut sa rad si azi aveam o zi foarte nasoala asa ca mersi Marx.
Sa-mi ard pubisul???
HAHAHAHAHAHA!

Now, Marx, eu pot sa te cunosc numai prin forum. Spui ce vrei tu cand vrei tu... la fel ca mine. That's one of the things I like about you. (a se nota ca sunt destule lucruri care NU-mi plac le tine, dar te respect, asa cum tu NU ma respecti) Vorbeam foarte serios cand am scris ce am scris si eram sigura ca o sa comentezi ceva. Acum... eu pot sa traiesc cu faptul ca ce am scris este un pic cam jenant, dar tu te poti multumi cu faptul ca devii previzibil?
HMMMMMMMMMMM?

PS: Sa fac pe shtekeritza?
HAHAHAHAHHAHAHA!
.
.
.
multe multe MULTE ore mai tarziu
HAHAHAHAHAHA!