Originally Posted by notorious:
dupa solidele dvs cunostinte de psihologie, dle marx, probabil stiti ca nu exista asa ceva ca '100% flegmatic', '100% coleric', '100% melancolic' sau '100% sangvin'. dvs sunteti undeva la granita dintre coleric si sangvin, nici pe de parte flegamtic (daca ati fi asa, nu v-ati implica in certuri copilaroase cu altii - lucru sesizabil in argumentele aduse in mare parte).
|
Notorious draga, crede-ma ca stiu f multe lucruri despre psihologie. 100% inseamna "predominant" intr-un argou de incadrare rapida, iar faptul ca tu ma percepi "un certaret" imi elucideaza faptul ca nu prea intelegi atitudinea mea care este de a provoca, nu de a reprosa.
Quote:
p.s. - cred ca a.l.s. are lucruri mult mai bune de facut decat sa se certe cu tine, marx. omul acesta este cineva, o personalitate reputata atat in romania, cat si peste hotare, o persoana contestata si influenta (poate exagerez nitel), pe cand tu vei ramane ceea ce ai fost pana acum: o umbra misterioasa si sacaitoare pe un forum... cum era... cu 'standarde inalte'?...
|
am cunoscut persoane care sunt de 10 ori mai cunoscute peste hotare decat ALS, iar faptul ca ALS este un cunoscut porumbel voiajor nu e un criteriu de evaluare a unei personalitati sau a unui intelect, si nici nu reprezinta vreun argument de mare forta.Eu nu ma uit la cine scrie, ma uit doar la ce se scrie.Oricum, fiecare face ce poate.