Quote:
iar temperamentul meu e departe de a fi coleric, notorious. e chiar asa de dificil sa-ti dai seama ca sunt un "flegmatic" 100% ?
|
dupa solidele dvs cunostinte de psihologie, dle marx, probabil stiti ca nu exista asa ceva ca '100% flegmatic', '100% coleric', '100% melancolic' sau '100% sangvin'. dvs sunteti undeva la granita dintre coleric si sangvin, nici pe de parte flegamtic (daca ati fi asa, nu v-ati implica in certuri copilaroase cu altii - lucru sesizabil in argumentele aduse in mare parte). pot sa va dovedesc asta, dar am cartea de psihologie imprumutata unuia care se pregateste pt olimpiada. dar sunt sigur ca dvs nu dati doi bani pe ea, avand propriile convingeri legate de psihologie, nu?
p.s. - cred ca a.l.s. are lucruri mult mai bune de facut decat sa se certe cu tine, marx. omul acesta este cineva, o personalitate reputata atat in romania, cat si peste hotare, o persoana contestata si influenta (poate exagerez nitel), pe cand tu vei ramane ceea ce ai fost pana acum: o umbra misterioasa si sacaitoare pe un forum... cum era... cu 'standarde inalte'?...