View Single Post
Old 13 Feb 2004, 15:22   #2
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Ma rog, despre filme se vorbeste cam la fel de mult cum s-a vorbit intotdeauna (cel putin de un an si o luna de cand urmaresc Forum-ul constant). Insa, e drept, au aparut mai multe topic-uri fara subiect serios, multe poll-uri inutile (desi unele au fost reusite si la obiect) si altele, dar astea sunt un rezultat al popularii FORUM-ului. (parca sunt mai multi useri activi acum decat erau cu un an in urma...) Si, bineinteles, ar mai fi si faptul ca o groaza de subiecte au fost abordate inainte si se tot deschid subiecte noi pe aceeasi tema (ecranizari, LOTR, Matrix, cel mai bune filme, replici celebre etc.) si faptul ca de fiecare data cand apare un subiect serios, va aparea, inevitabil, un user care va strica discutia...

Si eu mi-as dori sa se discute mai multe filme clasice si de fiecare data cand se deschide un subiect despre un film (mai) vechi pe care l-am vazut, nu am ezitat sa raspund. Ar fi o idee (atentie, administratori!) sa existe un Forum special "Filme clasice". Daca exista un Forum numit "Fanatic", nu vad de ce nu ar exista unul despre filme clasice. Insa, pana atunci, cred ca majoritatea discutiilor despre filmele vechi si bune se vor disputa aici sau la "Acum pe ecrane". Care ecrane, asta e problema!
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif