Thread: anti-marx
View Single Post
Old 13 Feb 2004, 00:42   #95
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by marx:
Daca ALS nu urina in public eu nu aveam ce analiza, nu e logic? Ricutza, stiu f bine ca ti-am recalcitrat turma de prieteni, dar macar ai bunul simt sa faci deosebire intre injuraturile lor (pe care te faci ca nu le vezi, ca o "evlavioasa" ce esti :wink: ) si raspunsurile mele.
PS: si ai uitat cam repede cine ti-a explicat ce inseamna "alter ego". Nu Ricutza ?

in primul rand termenul de "alter-ego" l-am auzit prima data in clasa a 9-a...si de-atunci l-am tot auzit si folosit...trecem peste asta...chiar daca mi l-ai fi explicat tu, asta insemna ca nu am voie sa-l folosesc?sincera sa fiu, contextul in care l-am folosit mi s-a parut destul de adecvat...dar ma rog...
in al doilea rand nu ai de unde sa stii ca eu nu le-am reprosat prietenilor mei (nu stiu exact la cine te referi si am senzatia ca ii si confunzi dar trecem din nou peste asta) ca folosesc injuraturile gratuit...insa prefer sa fac acest lucru in privat...
da, exista o deosebire intre mesajele tale si mesajele lor...nu am afirmat niciodata contrariul...dar eu dezaprob ambele moduri de a raspunde la un subiect....dupa mine, un mesaj ar trebuie sa fie decent atat ca forma cat si ca atitudine...fiecare din cele doua conditii este necesara, insa nu suficienta...