Thread: Kate si Leopold
View Single Post
Old 11 Feb 2004, 00:59   #4
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
mda...am vazut si eu filmul azi...intr-adevar este destul de slabut...nu am resuit sa inteleg de ce Leopold putea sa fie doar in trecut sau doar in viitor, in timp ce fostul prieten al lui Kate (nu m-am obosit sa-i retin numele) putea sa fie in acelasi timp si in trecut si in viitor (a se vedea scena din final)...adica acestui personaj i se intampla acelasi fenomen ca in Back To The Future, insa lui Leopold nu....
filmul este plictisitor pt ca nu are persoanje negative, nu are punct culminant, si toata lucrurile sunt bune si frumoase pt toata lumea...chiar si seful jegos se transforma intr-un personaj super de treaba...
iar personajul Kate este ceva incredibil...jumatate din film ne oboseste cu ideile ei preconcepute despre viata si relatii, pentru ca in urmatoare jumate de film sa sufere o schimbare radicala, sa se indragosteasca iremediabil si sa-si urmeze iubitul in trecut....toate astea in doar 3 zile....(ca sa nu mai vorbim de piciorul fostului ei prieten, care desi rupt, se vindeca miraculos in acelasi interval de timp...) tot Kate, desi ii se ofera numeroase dovezi, ajunge sa il creada pe Leopold cu adevarat, abia cand vede Otis scris pe lift...