esti pana acum singurul forumist care a facut un subiect in care sa fie bombardat de buna voie cu contestatii din partea celorlalti. nu comentez asta, desi ma duce inevitabil cu gandul la o usoara grandomanie din partea dvs. desi, oricum iti apreciez sinceritatea.
in sfarsit, eu as risca sa fac urmatoarea clasificare a celor ce 'graviteaza' in jurul lui marx:
-fanii/pupincuristii - nu pot sa spun care anume sunt acestia, desi ei exista, pt ca nu vreau sa mi-i pun in cap. acestia se lasa impresionati de evidentele calitati cu care epateaza marx: spiritul acid/distrugator, cultura, contestatia argumentata, recunoscand o usoara slabiciune a propriei personalitati si poate un usor complex.
-intrigatii/interesatii - unde intra majoritatea (inclusiv eu), care il apreciaza petrinent pe marx, deloc arareori intrand in controverse cu el. sunt cei ce observa evidentul si nu se caznesc sa-l conteste.
-inamicii - firi foarte certarete, de cele mai multe ori (n-am sa-i enumar nici pe astia, din aceleasi motive) ei nu sunt capabil sa-l combata cu argumente intelepte si la obiect, si tocmai de aceea sunt si mai zgripturosi.