iures la greenaway!
in kz k nu stiati (da park vad k iarasi se gaseste vreun marx sa-mi strice breakingthenews-u :cry: !), marcel iures joak in a doua parte a proiectului-mamut al lui peter greenaway 'the tulse luper suitcases' - rolul unui (NO!, not again :roll: :cry: ) ofiter nazist...
ieri a fost avanpremiera oficiala aici la berlin, asha k am profitat de prilej k sa-l intreb pe greenaway cum se face k-l vedem - si-n filmu lui, si-n ala hollywoodian cu bruce willis de i-am uitat numele - pe m.i. numai in roluri de neamtz: e ceva pe fatza lui kre "spell out" g.e.r.m.a.n., sau e-o iluzie colectiva a regizorilor - un fel de "efect kuleshov" in epok sonorului...? k noi nu-l percepem pe marcel ca neamtz :lol:
nicidecum - a raspuns p.g. -, e o simpla kestiune kre tine de casting director: orice actor are - in cv-ul lui - lista rolurilor jukte, sia-tunci cind se face castingul se alege in fctie de asta, adik - vrei un "neamtz" kre sa nu fie neamtz, da mai ieftin - hopa marcelik, scos din c.v.tie! :lol: :lol:
adik ceea ce se keama - ink - 'type casting'... ies bani, da nu e prea exciting.
|