Originally Posted by PoliFanAthic:
Mi-a parut rau de felul in care a iesit povestea asasinei nipone: sagnele care tasnea aiurea din toate orificile corpului(ceea ce este oarecum real, sau?) dadea totusi o nota parodica unor scene care ar fi putut fi emotionante. Zic si eu, ca asa mi-ar fi placut nitel mai mult. Te obisnuiesti cu sangele intr-un final si ajungi sa te plictisesti de el, precum a fost cazul meu.
Dialogurile(replicile) au fost mult sub nivelul a ceea ce am vazut in Pulp Fiction, sau chiar Jackie Brown. Cateva mici ironii rasfirate printre baltile de sange, nu au putut sa acopere un oarecare gust amar. Sper totusi ca a doua parte sa fie, nu mai cu stil, dar mai cu esenta.
|
daa... fazele cu hacuirea clanului lui Lucy Liu mi s-a parut un punct slab al filmului... pe cat de reusit mi se paruse pana atunci, pe cat de aiurea s-a "stricat" pe final... are niste efecte de montaj remarcabile, dar e prea putin sa impresioneze. Am impresia ca prea a fost facut in bashcalie (mai ales cu scena asta), desi sincer nu cred ca era cazul... repet, putea sa iasa ceva realmente remarcabil - un film despre trairea intensa a sentimentului de razbunare...