|
pe mine m-a enervat/dezgustat total
Oameni buni, sunt cinefil si consum cate 5 filme noi pe saptamana, plus ca revad cateva care imi plac. Traiesc toate senzatiile posibile in fata ecranului (de aia si sunt cinefil) insa pana acum nu mi-a fost dat sa plec de la un film nervos pe absolut toata lumea responsabila cu aparitia filmului asta pe ecrane. Imi venea sa ma cert cu plasatorul cand am iesit, macar asa retoric. Ajung acasa, intru pe cinemagia si vad ca lumea are pareri ok despre subiect. Poate ma lamureste si pe mine cineva
- in primul si in primul rand CE VREA FILMUL ASTA DE LA MINE!?!. Spun asta cu majuscule pt ca, ma repet, nu am descoperit ce senzatie/traire , sau ma rog cumul de, trebuia sa trezeasca filmul in spectator. Si scenele in sine ale filmului luate separat de asemenea.
- De ce trebuie sa ii vad pe aia doi dezbracati in pat cu toate alea la vedere?? Era de ajuns sa ii filmeze din alt unghi cat sa se vada ca nau chiloti pe ei si cu asta basta, nu pricep de ce tb sa se vada si organele genitale filmate la lumina zilei de la 2 metri.2 minute incheiate incontinuu Gesturile/dialogul lor puteau fi facute fara sa se vada clar pe ce pun mana si despre ce vorbesc
- eu nam studii de cinematografie, insa scenele se termina prea brusc. Asa arata un montaj profesional? Si daca taierile astea bruste vor sa sustina vre-o idee sau sa-mi induca vre-un sentiment, care e ala?
Singurul pe care au reusit sa mi-l trezeasca a fost cel de enervare pe aia care au facut filmul asta posibil (nu actorii, ceilalti)
Mai sunt si altele dar nu vreau sa o lungesc prea mult.Analizand la rece toate personajele sunt credibile, actorii sunt brici, pana si povestea e credibila. Si umorul e de buna calitate. Tocmai de aia cred ca si sunt nervos, pentru ca cel care a pus cap la cap lucrurile de mai sus a facut-o la modul cel mai ANTIPATIC(ca sa nu zic bolnav) posibil. Mai mult decat Niki cel batran si "defect" mi-a sarit in ochi viziunea regizorala batrana si "defecta".
Am scris cam mult, scuze, dar chiar am draci. Daca au vazut mai multi de pe aici filmul, poate descrie cineva ce senzatie i-a lasat regia.
P.S. Filmul e interzis doar sub 14 ani, desi contine scene de nuditate post-sexuala foarte explicite si mai ales clare baieti. Deci care ai 14- 18 ani si vrei sa vezi ce are tipa aia pitica din "Furia" de la mama ei in chiloti, filmat clar,din fata si de aproape da navala ca de data asta te lasa legea.
|