Thread: Cinemateca
View Single Post
Old 31 Jan 2004, 17:49   #29
notorious
NBK

notorious

Quote:
Ca sa poate fi vindute produsele vechi trebuie uitate ca sa nu mai stea in calea celor noi. Marketingul este cel care are cuvintul hotaritor in productia unui film. E totusi f. frumos ca la noi in tara mai exista "cavaleri ai unei cauze pierdute" care isi mai amintesc sau mai traiesc cu impreisa ca filmul este o arta.
A fost, odata ca niciodata....

gandeste-te ca, odata si-odata, o sa dispara cinematografia in general! eu personal, nu-i dau mai mult de 50 de ani. ar trebui s-o uitam dupa aceea? deci, produsele vechi nu vor fi inlocuite TOATE cu cele noi. niciodata.

educatia nu poti sa ti-o faci din filme, dar cu siguranta nici din telenovele sau 'refectii rutiere'! (sau o fi asta spiritul glumelor acide ale lui cry_dead ?) filmul este in cel mai bun caz o pasiune, dar nu un factor de educatie. eu, personal, n-am luat invataminte de la filme chiar deloc! am invatat, din pacate, din propriile greseli si din propria viata.