Originally Posted by ddoro:
(forumul cinemagia doar cu cei din clubul LOTR-ist ne-ar plictisi de moarte, pe noi, voyeristii!! fara suparare baieti, dar discutiile dintre voi sunt cam de fast food.. nu ma mira f tare, de altfel, ca intalnirile voastre se desfasoara pe la spring time... )
|
De acord ca doar subiectele legate de LOTR ar plictisi forumul...
De aceea sunt o groaza de alte subiecte care capteaza atentia userilor si se scrie zilnic la ele.
NU SUNT DE ACORD cu ce ai spus legat de "intalnirile noastre de fast-food" cum le numesti tu.
Prin simplul fapt ca m-am intalnit cu cativa dintre forumisti si am gasit un loc unde sa stam linistiti si sa discutam pe teme cinematografice, asta nu ne face maniaci LOTR sau altceva.
Eu unul nu ma declar un asa fan infocat LOTR. Pentru mine a fost un film deosbit, dar atat. Departe de mine sa-mi creez o religie din asta.
Fratele meu in schimb recita toata ziua citate din film. Am ajuns deja sa ma enervez cand mai aud ceva de LOTR.
Deci te rog nu ne baga pe toti in aceeasi oala... si te invit data viitoare (intre 26 si 28 feb.) la urmatoarea intalnire a cinemagistilor... de data asta propune te rog tu un loc unde sa stam la taclale!
Te asteptam!