View Single Post
Old 24 Jan 2004, 13:21   #59
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by marcu:
Domnilor moderatori, poate inchideti topicul acesta. Se afiseaza atata ura si intoleranta fata de opiniile unei persoane - Alex Leo Serban - pe care destula lume il apreciaza mult. Leo (acesta e numele lui) raspunde si el iritat, uneori recurcand la un limbaj pe care altfel cred ca l-ar evita. Hai sa discutam despre film/filme, ca e singura noastra mangaiere. Nu vedeti ce iarna a picat peste noi ca nu putem sarbatori Unirea. Ion Ilici nu va mai vizita Iasiul. Nastase s-a intors si el la Bucuresti sa-si numere ouale...
Ce credeti, ia Nicole Kidman Oscarul anul acesta?

1. draga marcu, thnx 4 yr concern, dar (o sa te sochez, daca mai e cazul...) pe mine ma amuza topicul asta! ba kiar sint magulit ca (m-)i se da atita importanta - extra-cinefilica :wink: -, vorb-aia, e corpul meu si fac ce vreau cu el: il intind pe forum so everyone can see/it's my body & i'm proud as can be! (i know, i'm vain :oops: ) de altfel, pe citiva care au scris aici ii cunosc si-n "particular", so i know they mean no harm - it's just a game, for crissake :roll:
asa ca nu pot decit sa-l incurajez: kiar daca cel care l-a lansat (si care a disparut unbeknowst intre timp... - ?) l-a inceput cu pizma & partinire, cred ca el a devenit pe parcurs o dovada de simpatie pt a.l.s.: la urma urmei, citi critici se pot lauda cu un topic (de love/hate) dedicat lor??
2. nicole, oscarul? din nou?? sa mai stea pe margine un an-2, ce, se crede tom hanks? :evil:
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif