Thread: Cinemateca
View Single Post
Old 23 Jan 2004, 16:36   #25
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

Originally Posted by Gaandalf:
Originally Posted by Alice_Fluture:
Eu n-am reusit sa gasesc 25 de cinefili seriosi in Constanta cu care sa ma duc sa cer un film. Cinematograf exista, pentru ca Studio este in circuitul EURIMAGES si are program special pentru film european, iar modernizarile in curs vor face loc unei sali mai mici unde SE VA PUTEA.

Am vazut prin Ovidius shi io chestii dintr-alea ... da' am intzeles k dk nu sunt la litere cica nu pot intra la studiu ala ... :evil: Vreau shi Je ... Alice! Nu ma BAGI shi pe mine la cursurile alea ? Manevra ceva ? :wink:

Cat despre cinefilii serioshi ... pe mine de ce nu m-ai convocat la o intalnire cu ei ... sau sunt de varste dintr-alea mai "mari" shi nu accepta membrii noi ?

Daca vrei sa vii la o vizionare de cine-club (care nu are nici o legatura cu programa scolara) poti sa stai in lectoratul respectiv cu conditia sa nu fie prea aglomerat. Doar atunci se acorda prioritate studentilor la limba respectiva, avind in vedere ca filmul nu e subtitrat. Asta s-a intimplat doar la Amelie si numai pentru ca lectoratul de franceza e mai mic. La Abre los ojos au venit si de la drept, desi unii s-au strecurat afara dupa vreo 20 de minute, pentru ca e greu sa urmaresti un film daca nu intelegi ce se vorbeste. Daca vorbesti cu lectorii care aduc filmele se poate sa aduca (daca au de unde) ce filme vrei. Eu am fost la italiana (care este CURS optional de Cinema) si lectorul a fost incintat (mi-a dat si casete acasa, da' eu nu am video si le-am vazut prin vecini...).
Cursul in engleza An Introduction to the Language of Cinema, se tine la doua saptamini, la anul III, si daca vrei sa asisti vorbesti cu profesoara. Poti sa participi, nu e nici o problema, daca ii spui ca esti interesat si vrei sa inveti. Doar ca nu ti se va echivala cu alte cursuri de la care poate o sa chiulesti daca se suprapun in orar si, evident, nu poti sa dai examen.

Pai tu esti printre putinii cinefili din Constanta de care stiu, mai Gandaalfe. Sau credeai ca e o conspiratie de care tu nu stii? Cei care se duc la film cind sint doi-trei spectatori in sala ar trebui trecuti pe raboj... but still, nu-i de ajuns. Si sint sigura ca daca ar avea cineva initiativa s-ar stringe lume... De toate virstele, ce, te simti prea tinerel? Dar trebuie promovata ideea, trebuie o echipa cit de mica de spiridusi care sa organizeze La Revolucion. Tu nu stii, ca esti mic, dar Cinema Studio a functionat demult in regim de cinemateca. Si acum se fac modificari pentru amenajarea unei sali mai mici (vreo 30 de locuri) care ar fi un cadru ideal pentru asa ceva... Spune-mi ca am cu cine, come on I dare you. I DOUBLE DARE YOU!
Alice_Fluture is offline   Reply With Quote sendpm.gif