Originally Posted by Alice_Fluture:
In Facultatea de Litere se organizeaza cine-cluburi pe lectorate. Evident, filmele aduse nu sint subtitrate si nu ai cum sa afli de proiectii decit daca citesti anunturile prin facultate. Dar s-a vazut cinema italian, francez, spaniol, german, american. Exista chiar si un curs unde se studiaza Forman, Tarantino, Coppola. Daca studentii se intereseaza, se poate.
Eu n-am reusit sa gasesc 25 de cinefili seriosi in Constanta cu care sa ma duc sa cer un film. Cinematograf exista, pentru ca Studio este in circuitul EURIMAGES si are program special pentru film european, iar modernizarile in curs vor face loc unei sali mai mici unde SE VA PUTEA.
|
Am vazut prin Ovidius shi io chestii dintr-alea ... da' am intzeles k dk nu sunt la litere cica nu pot intra la studiu ala ... :evil: Vreau shi Je ... Alice! Nu ma BAGI shi pe mine la cursurile alea ? Manevra ceva ? :wink:
Cat despre cinefilii serioshi ... pe mine de ce nu m-ai convocat la o intalnire cu ei ... sau sunt de varste dintr-alea mai "mari" shi nu accepta membrii noi ?