View Single Post
Old 20 Jan 2004, 14:16   #119
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Quote:
Demona este mai veche si decat mine asa ca nici nu se pune problema sa ma leg de cineva care a stat aici mai mult decat 90% din userii actuali. Incercati insa sa vedeti cate subiecte a inceput Demona fata de un Gaandalf sau TLD. Asta ar fi un al doilea argument. Al treilea ar fi ca o singura persoana de aici stie mai multe decat oricine de pe cinemagia despre LOTR - respectul meu!. Cati dintre marii fanatici stiau ce e ala un elf inainte de filmul lui Peter Jackson?

Mi-a zis mie Demona de GENERATIA AIA DE AUR care itzi sarea in cap imediat daca nu erai de acord cu ce se scria pe Forum. Iar tu cred ca ai o problema cu mine - shi ar fi fost mai bine sa recunoshti chestia asta. Io' knd am intrat pe acest forum am dat drumul la u topic care a fost solicitat dupa care io cateva luni de zile nu am mai scos nimik. So i guess someone's gotta problem here ... and it ain't me ...

Quote:
indarjit mirc-uitor.

asta a fost acum multzi ani de zile ... de parca tu te-ai nascut cu lectzii deja asimilate despre internet! Fiecare are o perioada de plafonare la inceput shi asta imi da tot dreptul sa merg mai departe! DAR aici obesrv o reflectie- a cui? te las pe tne sa apreciezi ...

Quote:
Stiu si stilul lui NeaNae si stilul lui Leonard Pyron si stilul lui marx si stilul lui raptor. Cu ultimii trei am avut chiar unele divergente de opinii astfel incat stiu ce le poate pielea.

ce shtii mey Nobody ? foarte bine ai zis k ai avut divergentze cu ultimii 3 ... ptr k deshi ai enumerat 4 nume ... sunt de fapt 3 persoane! ooops! iar nu intzelegi nimik din ce scriu ? Vai cum de imi permit sa scriu asha prost in fatza ta ? .... vai vai vai!

Quote:
In sfarsit ajung si la ce ma doare pe mine. Dar intai sa fac o observatie. Raptor, am stat mai bine de 4 luni fara sa scriu un mesaj in exteriorul Atelierului de scenaristica asa ca nu cred ca se poate pune vorba de teorii de genul vorbesc doar pentru a fi bagat in seama sau vorbesc pentru ca n-am altceva mai bun de facut. In plus, Demona, nici n-am urlat la nimeni, nici nu intru pe cinemagia ca sa-mi vars amarul unei vieti pline de nefericiri. [credeam ca ma cunosti mai bine].

mai ushor ca iar observ reflectzia fara sa vreau ...

Quote:
Si-atunci ce vreau eu cu toata vorbaria [ce cuvinte pline de inteles gaseste raptor cateodata] asta? Un singur lucru. Sunt de parere ca TLD ar trebui sa-si ceara scuze pentru acest thread si pentru catalogarea unor useri drept lasi.

Tu chiar ai probleme. Pentru ce sa-shi ceara scuze? Face ce vrea, chestie mentzionata in replica lui - "PAREREA LUI" - mai avem shi noi dreptul la asha ceva ... nu ? Are cumva site-ul asta regim totalitarist shi nu shtiam
io?

Dude chill! If you got an issue - GET a tissue! - Michael Caine