View Single Post
Old 20 Jan 2004, 08:19   #114
TLD
Spirit of the System

TLD

Originally Posted by NoOne:
Incercati insa sa vedeti cate subiecte a inceput Demona fata de un Gaandalf sau TLD.

Sa-ti zic ceva... Din ce am numarat eu pe primele 20 de pagini cu posturile mele am observat doar 6 toapice incepute de mine, din care 3 la voi despre filme(unde zic eu ca mi-am exprimat parerea despre anumite filme - asa cum multi de pe forum o fac!). Probabil ca in cealalta jumatate mai exista si alte toapice... Dar nu cred ca numarul lor depaseste zece! Si dak o face... ASTA E! Eu zic ca prin cele 1000 si ceva de posturi ar trebuii sa se mai strecoare si topicuri nu numai posturi la topapice! PAREREA MEA!

Demona a sarit imediat pe mine cand am deschis gura sa-l critic pe TLD

Ce dragutz! Nu-i asa?! :lol:

face insa Gaandalf? Zice ceva de genul: "Pai, da... Demona stie cel mai multe despre LOTR. De ea de ce nu te legi?" Eh, unii soldati mureau impuscati de la spate de camarazi - obicei ce inca nu s-a stins. Daca vad eu gresit doar ziceti si imi cer scuze persoanelor in cauza.

Eu cred ca la faza asta ai cam inteles gresti sensul! Dar nu ma bag eu pe teritoriul lu Gandalf probabil te va 'lamuri' el cand mai da pe forum! Nu prea vad cum s-ar putea injunghia cele doua 'persoane in cauza'...

Nu ma mai leg de Matrix si de Mamouru Oshii. Incapatanarea e prea mare uneori iar sa admiti ca ai gresit e un lucru inadmisibil pe cinemagia.

Pacat eram curios ce mai aveai de spus despre Mamutul ala... Inca mai astept! :roll:

nt de parere ca TLD ar trebui sa-si ceara scuze pentru acest thread si pentru catalogarea unor useri drept lasi.

Poate ar fi trebuit sa-i numesc timizi... pt ca nu si-au exprimat opinia! Totusi erau cam multe voturi impotriva si mult mai putine mesaje din care sa reiasa nr mare de voturi pt Snatch... :roll: DAP CRED CA O SA-I NUMESC TIMIZI!

ca unii useri nu recunosc ca au votat cu Snatch nu inseamna ca nu au motive pentru aceasta alegere fie ele si de tipul : imi place mai mult decat....

Si atunci nu pot sa-i numesc eu timizi? In fine cien a zis ca pe un forum tre sa fie liniste si bine? ALOOO?! Un forum este facut pt discutii - eventual intr-o discutie doi respectiv mai multi pot avea ideei diferite! Si in maj cazurilor se ajunge la discutii ca in threadul in care vorbim noi acuma! Pt moment nici o scuza adresata celor care citesc acest titlu! So...

Sa speram ca tot ce-am scris nu e doar vorbarie.

Eh... Nici vorba de vorbarie! E doar o opinie! Si conteaza sa mai scrii pe forum, caci chiar imi place sa disec astfel de mesaje!

P.S: Tot ce am scris mai sus! Este dioar punctul meu de vedere! Pt cei jigniti: *S*O*R*R*Y*!
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif